Nye pultar og stolar

Me har sett at det var på tide med ei oppgradering av inventaret til skulen vår. Derfor har me kjøpt inn nye pultar til alle elevane våre, og nye stolar til elevane i 2. - 4. klasse. THK-stiftinga har vore på skulen og sett på om dei vil ha...

Sist oppdatert 14. januar 2021 20:22

Juleaktivitetar

I dag har 3. klasse laga risboller, nissar og hatt litt stasjonsarbeid. Me gleder oss til jul!

Sist oppdatert 15. desember 2020 09:37

Ivrige lesarar

Fleire klassar på skulen har vore med på Norli sin lesekonkurranse. To klassar har utmerka seg positivt, og i dag var rektor Ann Iren innom med ei lita oppmerksomhet. Gratulerer til 2. og 3. klasse!

Sist oppdatert 14. desember 2020 10:52

7. klasse og Flaks sjongleringsgruppe

7. klasse hadde ein kjekk dag saman med Flaks Sjongleringsgruppe. Heile måndagen blei brukt i gymsalen, der dei øvde på forskjellige triks. SFO og 6. klasse fikk vere publikum og var skikkeleg imponerte over det elevane fekk til!

Sist oppdatert 3. desember 2020 12:38

Helsesjukepleiar Anne

Anne Erland er vår helsejukepleiar ved skulen, og kjem til å vere her på måndagar og fredagar frå 7. desember. Du kan lese meir under informasjon om skulen.

Sist oppdatert 23. november 2020 14:20

Beintøft

2. klasse og 3. klasse fekk seg ein kjekk overrasking fra Beintøft Karmøy kommune fordi dei er så flinke til å gå og sykla til skulen kvar dag. Konkurransen held fram til og med den 15. desember. Me er veldig stolte av elevane våre!

Sist oppdatert 23. november 2020 13:20

Vaktmester Jan

Jan gjekk av med alderspensjon på fredag den 20.11.2020. Tusen takk for innsatsen gjennom mange år på Ferkingstad skule, og lykke til med pensjonistlivet, vel fortjent!

Sist oppdatert 23. november 2020 13:10